10 oct. 2012

The Presets - Pacifica

Album The Presets Pacifica
In cazul in care n-ati auzit pana acum de The Presets, nu-i niciun bai. Adevarul gol – golut este ca cele doua discuri anterioare ale australienilor au reusit sa creeze valuri mai mult in tara cangurilor, dar lucrurile par sa se schimbe acum, odata cu aparitia Pacifica. Mostly, datorita single-ului Ghosts, o melodioara cu un lipici a la Killers, usor fredonabila si nitel prea slagaroasa. 
Din fericire, spectrul sonor al acestui disc este unul cat se poate de multicolor. Bunoara daca e sa asculti prima piesa a albumului, - care dealtfel a fost si primul single extras - “Youth In Trouble”, ai parte de un prolog aproape techno in care printre altele oamenii acestia analizeaza incultura muzicala a celor care-si spun kids in zilele noastre: “Up out all night in bright-lit wonderland/ with a music taste abominable/man, I’m worried sick for youth in trouble”.
Chiar daca prestatia solistului Julian Hamilton e mult diferita de ceea ce se poarta nowadays in „indie”, vocea lui naturala asigura un plus de sarm intregului produs. Printre momentele memorabile ale acestui disc se numara fara indoiala Adults Only, un acid-house in care synth-urile meseriase isi fac de cap si finalul Fail Epic. Categoric, cea mai accesibila piesa de aici e Ghosts, una din acele melodii pe care daca le asculti de mai multe ori risti sa te infectezi cu virusul The Presets. Per ansamblu este un album cat se poate de decent pentru acei care aprecieaza mai mult muzica electronica decat dance music – ul din zilele noastre.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu